Σχετικά με εμάς… Φιλοσοφία

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο, «Maneluna Kinder Academy», αποτελεί ένα πρωτοποριακό κέντρο διαπαιδαγώγησης παιδιών. Δύναται να φοιτήσουν μαθητές από την ευαίσθητη βρεφική ηλικία έως και την νηπιακή. Πρόκειται για ένα πρότυπο εκπαιδευτικό συγκρότημα, υψηλής αισθητικής και ασφάλειας, που λαμβάνει υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παιδιού, αξιοποιώντας καινοτόμες παιδαγωγικές προσεγγίσεις και προγράμματα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που ακολουθείται στοχεύει στην ολόπλευρη ανάπτυξη και εξέλιξη των βρεφών και νηπίων, ενώ το παιδαγωγικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι ειδικά σχεδιασμένο και επιλεγμένο, για την εκάστοτε ηλικιακή ομάδα. Μέσω βιωματικών, ομαδοσυνεργατικών μεθόδων επιδιώκουμε τη μεταλαμπάδευση γνώσεων, αρχών και αξιών, την καλλιέργεια της κοινωνικότητας τους και την ανάπτυξη του αισθήματος του «ανήκειν», καθώς πιστεύουμε πως όλοι μαζί «χέρι με χέρι» (Μano) μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά… μέχρι το φεγγάρι (Luna)!!

manoluna.png
filosofia-1.jpg
filosofia-21.jpg
filosofia-31.jpg

Προσωπικό

Γνωρίστε μας...

Εγκαταστάσεις

Δείτε τους χώρους μας...

Ανακοινώσεις

Δείτε τα νέα μας...

Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του maneluna.gr και την βελτίωση της εμπειρίας σας όταν το επισκέπτεστε.